Skapa påminnelse/inkassoärende i FINQR

För att registrera en påminnelse eller ett inkassoärende så behöver ni först skapa upp originalfaktura i FINQR, detta gör ni enligt nedan steg:

Klicka på knappen "Ny faktura"

Fyll sedan er kunds uppgifter genom att klicka på knappen nedan:

Ange sedan identiska uppgifter som på originalfaktura, se exempel på vilka fält som ska vara ifyllda nedan. När alla uppgifter är ifyllda klickar ni på "Registrera" uppe i högra hörnet.

När ni klickar på "Registrera" så kommer fakturan att finnas under fliken "Nya fakturor". I detta steg kan ni välja ifall ni vill skicka fakturan som påminnelse eller börja direkt på inkasso enligt bild nedan. När ni gjort ert val så markerar ni fakturan till vänster och klickar på "Aktivera".