5. Hantera ePassi

När ni får information från ePassi (eller annat friskvårdssystem) att en medlem valt att använda sig av dem, så måste ni rapportera detta i FINQR för att medlem ska bli aktiverad i GIT.

Detta gör ni genom att söka fram fakturan och välja alternativet "Rapportera Direktbetalning" på de tre prickarna till höger.

Ni kommer då få upp en ruta som ser ut som nedan, där "Bokför i ekonomisystem?" ska vara grön.

När ni klickar på rapportera så kommer verifikatet nedan skapas:

Konto  Debet Kredit
1930 6200
1510 (eller valt kundfordringskonto)
6200

När detta är gjort så behöver ni skapa upp ett manuellt verifikat i ert ekonomisystem som vänder 1930 mot ett ePassi-konto som ni skapat upp (exempel 1515)

Ni gör då nedan bokning:

Konto  Debet Kredit
1515 6200
1930
6200

När ni sedan får in pengar på er bank från ePassi så skapar ni upp nedan verifikat:

Konto  Debet Kredit