1. Aktivering av fakturor

När ni skapat upp alla era fakturaunderlag i GIT så loggar ni in på FINQR via client.finqr.se med era inloggningsuppgifter.

Väl inne i FINQR så klickar ni på "Fakturor" på vänster sida i er dashboard.

Sedan klickar ni på knappen "Hämta nya". Ni kommer då få upp en lista över alla era fakturor som hämtats över från GIT. Här har ni lite olika val att göra innan ni väljer att skicka fakturorna till era medlemmar.

När ni markerat den faktura (eller alla fakturor) så kan ni klicka på kalendern ute på höger sida, här väljer ni både fakturadatum samt förfallodatum.

Skulle ni av misstag skapat upp ett underlag till en medlem, där ni inte vill att denna faktura ska skickas, så markerar ni denna i listan och trycker på knappen "Arkivera" (markerat nedan)

När ni redigerat datum och plockat bort de som inte ska skickas, så är ni redo att klicka på "Aktivera". Markera alla fakturor via knappen som är markerad på bild nedan och klicka på knappen "Aktivera"

Om ni skulle stöta på några problem så finns alltid vår support redo att hjälpa er på [email protected] eller på telefon 010-150 81 00