Inställningar i FINQR

Vill ni uppdatera eller ändra inställningar i ert FINQR gör ni det enkelt genom att trycka på Konfigurera nere till vänster. Ni kan då välja att trycka på boxarna till höger eller i listan nere till vänster för att välja de ni vill uppdatera.

Företagsuppgifter

Vill ni byta logga, lägga till momsnummer eller byta adress gör ni det under företagsuppgifter.

Kontaktinformation

Här lägger ni in kontaktinformationen som vi behöver för att kontakta er och även de kontaktuppgifter som kommer finnas med på era fakturor till kund.

Utbetalningar

Här fyller ni i ert bankgironummer som vi skall betala ut till när vi får inbetalt från era kunder.

Bokföring

Här är det förvalt att vi automatiskt bokför transaktionerna i ert ekonomisystem. Vill man ha andra inställningar för bokföringen ändrar man det här. Vi rekommenderar självklart det som är förvalt.

Fakturering

Fakturasynk, Den här behöver var aktiverad för att vi skall kunna hämta över fakturor från ert ekonomisystem. Tänk på att vi hämtar fakturor som ej är bokförda. Markera fakturan som bokförd eller ej klar om det är så att ni inte vill att vi skall hämta över den.

Automatisk hämtning – Denna inställningen gör att vi automatiskt hämtar över fakturor .D.vs. man behöver inte trycka på hämta fakturor.

Aktivera – Aktivera innebär att ni slipper momentet med att aktivera fakturorna i FINQR. Vi aktiverar dem direkt när de kommit in till oss.

E-post – Vill ni ha med er logga på fakturan som går via E-post aktiverar ni det här.

PDF – Man kan välja på själva pdf-fakturan att dölja eller visa kolumnen för pris och/eller artikelnummer. Kunder kanske alltid beställer samma vara och då fyller inte artikelnumret något syfte, t.ex.

Pris - innebär att man inte bryr sig om priset på radnivån. Totalbeloppet på fakturan kommer alltså att framgå ändå, men om de har flera rader på fakturan så visas de inte i detalj

Meddelande – Vill ni ha med ett meddelande till alla era kunder kan ni skriva i ett som syns i mailet när fakturan skickas via e-post.

Tilläggstjänster

Ni kan välja att ha med en bilaga med er faktura för endast 1 krona per sida, även skicka era fakturor i färg för endast 1 krona. Detta och lite till ändrar ni under tilläggstjänster.