Skapa API-nyckel i Fortnox

Skapa API-nyckel

Börja med att klicka på ditt företagsnamn uppe till höger och välj sedan alternativet Administrera användare.

Du kommer då till nedanstående vy där du under blocket Integration ser dina aktuella integrationer. Klicka på knappen Lägg till integration. Sök på Syncify och klicka sedan på Spara.

När du sparat kommer du få en kod som du skickar till [email protected] För att förenkla har du möjlighet att kopiera API-koden direkt från rutan, för att enklare få ut den och kunna skicka den vidare. Till höger om koden har du en ikon som kopierar API-koden till utklipp. När koden är sparad hos oss kommer kopplingen vara klar. Du ser alltid vilken status en integration har i kolumnen Status.

De vanligaste frågorna ang. Fortnox API

1. Hur får jag tillgång till den API-kod som krävs för att upprätta en integration?

Det får du genom att klicka på ditt företagsnamn i programmets högra hörn. Välj alternativet Administrera användare och klicka sedan på knappen “Lägg till Integration”. Sök efter den specifika integrationen som du ska kopplas samman med och klicka på spara så kommer API-koden att visas.

2. Jag har ingen integration sen tidigare, hur gör jag då?

En integrationslicens krävs för att du ska kunna koppla samman Fortnox med något annat system. Klicka på ditt företagsnamn i programmets högra hörn. Välj alternativet Administrera användare och klicka sedan på knappen “Lägg till licens”. Beställ en licens för “Integration”.

3. Vad kostar det att ha en integration?

En integrationslicens kostar 59 kronor i månaden. Sedan behöver du tillgång till de licenser som du använder dig utav via integrationen.