Rapportera direktbetalning

Behöver ni rapportera direktbetalning på någon av era fakturor, t ex om kunden har betalt in direkt till ert bankgiro behöver ni rapportera detta till oss, annars kommer det gå ut påminnelse till er kund på grund av obetald faktura.

För att rapportera direktbetalning på fakturan inne i ert FINQR trycker ni på fakturor och får fram listan med alla era fakturor

Sök fram er kund via den lilla sökrutan.

Sedan trycker ni på de tre prickarna längst ut till höger på fakturaraden och väljer rapportera direktbetalning.

När den lilla rutan dyker upp väljer ni beloppet ni skall rapportera inInformationen går automatiskt till oss på FINQR och fakturan stängs eller lägger sig som delbetald.