Kom igång med FINQR!

1. Superkort startsträcka!

2. Synkning: När ni registrerat er kopplar vi samman oss med ert ekonomisystem och förbereder hämtning av fakturor.

3. Hämtning av fakturor: När vi kopplat upp oss mot ert ekonomisystem börjar vi hämta över fakturor. Fast vi frågar förstås först.

4. Hantera och finansiera: Logga in i FINQR och välj fakturor att hantera eller finansiera.

Ni kan enkelt via vår hemsida, fylla i era uppgifter enligt bilderna nedan för att bli kund hos oss. Vi tar sedan kontakt med er för att hjälpa er vidare om det behövs.

Steg 1
Fyll i ert organisationsnummer.

Steg 1 fortsättning
Verifiera eller lägg till uppgifter om det ej gick att hämta när ni fyllde i organisationsnummer.

Steg 2
Komplettera med kontaktuppgifter.

Steg 3
Här laddar ni upp er logga, lägger till bilaga, väljer färgutskrift, A-post eller om ni vill ha ett eget bankgiro hos oss på FINQR vilket skapar en del fördelar. Dessa inställningar kan ni ändra inne i ert FINQR.
Vill ni läsa mer om inställningarna tryck här.

Steg 4
Sista steget är att välja ett lösenord som även det går att ändra inne i ert FINQR.