Skicka era fakturor via E-post

Ni kan välja att skicka era fakturor via e-post. FINQR skickar då ut fakturorna och gör kontroller att e-postmeddelandet kommit fram. Kommer fakturan ej fram på grund av t ex felaktig e-postadress skickar FINQR istället om fakturan via post. Vi kan även se när och hur många gånger er kund öppnat e-postmeddelandet.

Observera att FINQR ej kan se om en faktura t ex hamnat i spamfiltret hos er kund, utan vi kan endast kontrollera att vi inte får några felmeddelande från kundens e-postserver.

För att hämta era fakturor som ej är bokförda i ert ekonomisystem trycker ni på hämta nya.

När ni hämtat över era fakturor går det distributionssätt ni valt automatiskt över till oss på FINQR. Ni kan ändra distributionssätt i listan "skickas via" enligt bilden nedan.

När allt ser okej ut markerar ni fakturorna i de små rutorna till vänster och trycker sedan på aktivera uppe till höger.