Ni kan enkelt följa er faktura och se vad den har för status via tidslinjen. Ni ser vad som senast skickats ut till er kund och när.

Via de tre prickarna längst ute till höger kan ni hantera er faktura så som gå till informationen på fakturan, ladda ner, pausa, rapportera direktbetalning, stoppa eller ta bort avgift/ränta och skicka kopia.

Vill ni snabbt få en överblick över de fakturor som är aktiva, pausade eller tex. bestridna väljer ni de i listan ”Status” och får en tydlig vy. I listan ”Tidslinje” får ni bland annat fram alla fakturor eller alla de som har gått vidare till inkasso. Vill ni endast se de fakturor som ni finansierat väljer ni de i sista listan ”Finanasierad”.

Trycker ni på fakturanumret får ni fram fakturainformation och kan följa inbetalningar och händelser som skett på fakturan.