Anledningen till att pausa en faktura kan vara att er kund ber om någon extra dag för inbetalning eller att det blivit någon försening. För att pausa en faktura trycker ni på fakturor inne i ert FINQR.

Hitta rätt kundfaktura genom att söka i den lilla rutan som är markerad.

Ni trycker sedan på de tre prickarna längst ut till höger på fakturaraden och väljer pausa faktura.

Ni väljer sedan hur länge ni vill pausa er faktura. Ni kan endast pausa en faktura en månad framåt. Behöver ni pausa fakturan mer än en månad behöver ni höra av er till oss på supporten så hjälper vi er.