Bestrider er kund fakturan till oss måste vi enligt god inkassosed stoppa fakturan i vår hantering. Fakturan aktiveras endast om ni båda meddelar att ni är överens om betalning eller om vi får ett juridiskt utslag om att vi kan fortsätta driva fordran för er räkning.

Känner ni att ni vill diskutera era möjligheter att driva ärendet vidare genom Tingsrätten bjuder vår juridiska partner Nordbro AB på ett första rådgivande samtal.

För att se era bestridda fakturor loggar ni in i ert FINQR trycker sedan på fakturor och visa alla.

I nästa vy väljer ni bestriden i listan och får fram de fakturor som är bestridda.